Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

O Rigo από την Κόρινθο.

Η φιλοξενία του Rigo σταματάει σε 10 ημέρες το πολύ! 
Αν δεν βρεθεί καμία λύση, θα βρεθεί δυστυχώς στο δρόμο. 
Ο ασπρούλης είχε καταδικαστεί από το πρώην αφεντικό του σε μια άθλια ζωή, μέχρι που μια μέρα τον έψαχνε μανιωδώς με μια αλυσίδα στο χέρι για να τον δέσει στο αυτοκίνητο και να τον σύρει μέχρι να πεθάνει! Γιατί? γιατί δραπέτευσε από τη φυλακή των 10τμ και όρμησε για παιχνίδι σε κότες που περιφέρονταν στα χωράφια! Μου ήταν αδιανόητο να το επιτρέψω να συμβεί! Πίστευα ότι ο καθένας που νοιάζεται θα έκανε τουλάχιστον ότι περνάει από το χέρι του για να αποτρέψει κάτι τέτοιο, αλλά μετά λύπης μου ανακάλυψα ότι δεν ισχύει! 
Ο μικρός όμως ήταν τόσο τυχερός που οι κινήσεις του μας επέτρεψαν να τον απομακρύνουμε από την περιοχή εγκαίρως. Και η τύχη του δεν σταμάτησε εκεί…μετά από χίλια βάσανα βρέθηκε τελείως αναπάντεχα φιλοξενία σε σπίτι, όπου και βρίσκεται 4 μήνες! 
Αλλά κανείς δεν τον έχει ακόμα ζητήσει! Είναι καλό σκυλί, όμως τα παιδιά που τον φιλοξενούν λόγω σοβαρών προβλημάτων δεν μπορούν να τον κρατήσουν άλλο. Συνήθισε στην φροντίδα και τα παιχνίδια, μάλλον για πρώτη φορά στη ζωή του είναι ευτυχισμένος, ίσως το άθλιο αφεντικό που είχε να τον πήρε από μωρό και να μην έχει ζήσει ποτέ του στο δρόμο…πως περιμένουμε να τα καταφέρει αν βρεθεί μόνος του?? 
Είναι αξιολάτρευτο ζώο, πάντα ορεξάτος για παιχνίδι και δραστήριος, και πλέον εξαιρετικά συνεργάσιμος, ανταποκρίνεται αμέσως όταν του μιλάς, υπακούει και χαμηλώνει τις μπαταρίες του! Είναι ιδανικός για παιδιά και έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό φύλακα. Τα πάει καλά με όλα τα ζώα. 
Είναι 15κιλά περίπου, 10-12 μηνών, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και είναι δυνατόν να δοθεί στειρωμένος. Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε μας να βρούμε μια φιλοξενία ή ιδανικά υιοθεσία! Δυο άνθρωποι τον κρατήσαμε ζωντανό και ασφαλή, αλλά είμαστε σε αδιέξοδο τώρα…ας μην σταματήσει εδώ η τύχη του! 
Τηλέφωνο 6945 048623 (vodafone) και 6976988929 (What's up). (ΑΡΚ) Α.Π. 146/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου