Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Οράτιος από το Δήλεσι.

Ο ΟΡΑΤΙΟΣ ήρθε από τον Σείριο/Δήλεσι. Ο πρώην κηδεμόνας του τον πέταξε χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς τύψεις ενοχής, χωρίς συναίσθημα λύπης ή αποχωρισμού, όταν σταμάτησε να του χρησιμεύει ως εργαλείο για το κυνήγι.
Ο ΟΡΑΤΙΟΣ είναι ένα πανέμορφο POINTER, τρυφερό και πιστό, όπως όλα τα ζώα της φυλής του. Βρέθηκε ξαφνικά στα βουνά του Σείριου, ολομόναχος, χωρίς τροφή και νερό, χωρίς ένα μέρος να κρυφτεί, όταν έβρεχε και έκανε κρύο. Δεν ήταν πια σε θέση να καταλάβει τον κόσμο γύρω του. Σε τι έφταιξε και κατέληξε να τιμωρηθεί τόσο σκληρά; Να χάσει την οικογένεια που γνώριζε, αγαπούσε και εκτιμούσε τόσα χρόνια.
Ο ΟΡΑΤΙΟΣ δεν θα ήταν σήμερα ζωντανός, αν στον Σείριο δεν τον φρόντιζε, πρόσεχε και προστάτευε η VENIA MAGWAI, όπως κάνει και με δεκάδες άλλα αδέσποτα της περιοχής. Ο ΟΡΑΤΙΟΣ στάθηκε τυχερός χάρη στην επιμονή της VENIA MAGWAI να δημοσιοποιεί το άλμπουμ του με την ελπίδα να βρεθεί μια θέση για τον υπέροχο, τρυφερό σκύλο. Στον Σείριο θα αρχίσει σύντομα η εξόντωση των αδέσποτων, όπως γίνεται κάθε χρονιά σε όλη την ελληνική επικράτεια. Πάντα λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα, το Καλοκαίρι και μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου.
Σκεφτήκαμε λοιπόν να δώσουμε μια ευκαιρία στον ΟΡΑΤΙΟ και να τον βγάλουμε από την κόλαση και την αγωνία του. Τον φέραμε στην Αθήνα και ο κτηνίατρος που τον φιλοξένησε, έμεινε κατενθουσιασμένος από τον χαρακτήρα του. Τώρα είναι πλέον στειρωμένος, εμβολιασμένος, έχει κάνει όλες τις εξετάσεις του και έχει και ηλεκτρονική σήμανση. Περιμένει με ανυπομονησία την νέα του οικογένεια να τον ερωτευτεί για να της χαρίσει την καρδιά του. Οι λάτρεις αυτής της φυλής είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσουν τα προσόντα και τον σπάνιο χαρακτήρα του. Βρίσκεται μεν στην Τρίτη Ηλικία, αλλά είναι ζωντανός, του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες και τα παιχνίδια.
Αν τον κοιτάξεις στα μάτια και σου μιλήσει το βλέμμα του και θελήσεις να τον πάρεις για πάντα μαζί σου, τότε στείλε μας ένα μνμ στο :
adespotouli@yahoo.gr
O ΟΡΑΤΙΟΣ θα δοθεί μόνο εντός Αθηνών/Αττικής με συμβόλαιο και αυστηρό έλεγχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου