Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ενα μπεμπάκι από την Θεσσαλονίκη ψάχνει οικογένεια!

Θεσσαλονίκη 8/12/2014

Σήμερα κάποιος ασυνείδητος, εγκατέλειψε δίπλα σε επαρχιακό δρόμο, το βρεφάκι που βλέπετε! Έβρεχε πολύ κι ο μικρούλης, σα χαμένος μπουσουλούσε ανάμεσα στα αυτοκίνητα που περνούσαν κορνάροντας!! 
Δε θα είχε προλάβει να κάνει ούτε βήμα, αν δεν στεκόταν δίπλα του ένας μεγαλόσωμος αδέσποτος της περιοχής, προστατεύοντας τον με το σώμα του!! Αυτόν τον μεγάλο σκύλο πρόσεξα κι εγώ, γιατί ο μικρούλης έτσι λασπωμένος που ήταν, δε φαινότανε καθόλου!! 

Επειδή γνωρίζω την περιοχή, ξέρω πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει μανούλα με τόσο μικρά κουταβάκια! Ούτε ο μικρούλης θα μπορούσε να έχει έρθει από μακριά μόνος του.. 
Έτσι λοιπόν, τον μάζεψα γιατί διαφορετικά δεν θα επιβίωνε για πολύ ακόμη.. Ήταν μούσκεμα κι έτρεμε από το κρύο κι από το φόβο του! Μόλις όμως ζεστάθηκε, έφαγε και κοιμήθηκε, είναι έτοιμος για πολλά παιχνίδια με την δική του οικογένεια! 

Είναι ένας πανέξυπνος κούκλος περίπου 40 ημερών, κι απ'ότι φαίνεται δε θα μεγαλώσει πολύ! Ποια αγκαλίτσα θα ανοίξει γι΄αυτόν τον υπέροχο μπόμπιρα? Ποια καρδούλα θα γεμίσει με την αγάπη του αυτές τις γιορτές? 
Για πληροφορίες στο τηλ 6944560240
''Η ΑΓΑΠΗ'' (φιλοζωικό σωματείο Πυλαίας) Αρ. Πρωτοδ.: 30248/03.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου