Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η μαχήτρια Λόλα αναζητά τον ξεχωριστό άνθρωπό της!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΛΑ!!!

Η Λόλα είναι ιδιαίτερη.. είναι δυναμική, πάρα πολύ δραστήρια εξαιρετικά δυνατή! Δεν έμαθε να το βάζει κάτω! Αντεξε 10 μήνες non stop θεραπείες, υγιής πλέον, περίφανη υψώνει ανάστημα σε όλους εμάς που δεν πιστέψαμε στην ανάρρωσή της! Αν ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ θα δείτε πόσα πάλεψε και πόσα κατάφερε παρότι οι πιθανότητες ήταν εναντίον της! Έμεινε η επιβράβευση για τον αγώνα της .. μια οικογένεια να της δώσει αγάπη!
Μεταξύ άλλων προβλημάτων που της προκάλεσε ο ανεύθυνος που την εγκατέλειψε τελικά, είναι η ακράτεια. Της έκοψε την ουρά με κλαδευτήρι απο τον πρώτο σπόνδυλο με αποτέλεσμα να νεκρώσει τους μύες γύρω απο τον πρωκτό και η μικρή να μην ελέγχει την λειτουργία της αφόδευσης, δυστυχώς δεν διορθώνεται με κάποια επέμβαση. 


Η Συμβίωση με τη Λόλα!
Είναι πολύ εύκολη μέσα στο σπίτι! Αγαπάει την θέση της, κάθεται σχεδόν όλη μέρα εκεί και σηκώνεται μόνο για να ζητιανέψει χαδάκια ή για να υποδεχτεί κάποιον επισκέπτη (δεν γαβγίζει στο άκουσμα κουδουνιού). Το βράδυ προτιμά να κοιμάται στο box της, εκεί αισθάνεται ασφάλεια. 


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ελέγχει απόλυτα τα τσίσα της, δεν υπάρχει περίπτωση να λερώσει στην πάνα. Είναι σαν ρολόι, με το που φτάνει η ώρα της βόλτας φροντίζει να στο θυμίσει
Η Λολα δεν εχει καμία αίσθηση της λειτουργίας της αφόδευσης. Ζεί μέσα στο σπίτι με πάνα, την οποία αλλάζουμε 2 φορές τη μέρα, μετά τη βόλτα δλδ. Υπάρχουν μέρες που της έρχεται η ανάγκη κατα τη διάρκεια της βόλτας, οπότε παίρνει τη στάση όμως δεν καταλαβαίνει πότε τελειώνει η διαδικασία οπότε κάθεται αρκετή ώρα ετσι..
Η τροφή της είναι συγκεκριμένη και δεν κάνει να αλλάξει, κοστίζει 35 με 40 ευρώ το 15 κιλο. Αν η φροντίδα της είναι τσαπατσούλικη και το περιβάλλον της βρώμικο αν δλδ εισχωρήσουν μικρόβια στο εντεράκι της, τότε παθαίνει διάρροιες και της παίρνει 4 μέρες να συνέλθει. 


Όσον αφορά το χαρακτήρα της είναι ενα κλασικο επανιέλ μπρετόν. Εξαιρετικά κοινωνική με άλλα ζώα (και γάτες), εξαιρετικά κοινωνική με τους ανθρώπους. Πάρα πολύ πράος χαρακτήρας, δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξει σε καβγά με σκυλάκια ή να δαγκώσει άνθρωπο.

Υπάρχει κάποιος εκει έξω που θα ήθελε να την προσθέσει στην οικογένειά του, παρά την ιδιαιτερότητά της? 

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις και όχι άλλοι κυνηγοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα δοθεί εμβολιασμένη, στειρωμένη, τσιπαρισμένη!
699/8185478


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου