Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΝΟΜ: μια μικρή κυρία ψάχνει μαι ζεστή αγκαλιά!

Η Νομ βρέθηκε σε κεντρικό δρόμο στο Ρέθυμνο σαστισμένη.
Ήταν ταλαιπωρημένη και πεινασμένη. Προφανώς αυτό το γλυκό πλασματάκι είχε εγκαταλειφθεί πρόσφατα με αποτέλεσμα να τα χάσει καθώς ξαφνικά βρέθηκε ολομόναχη στην σκληρή πραγματικότητα της βιοπάλης.
Πολλοί αδιαφόρησαν στο θέαμα της. Για πολλούς, ήταν ακόμη ένα αδέσποτο. Πολλοί γύρισαν και το κεφάλι για να μη δουν στα μελαγχολικά της μάτια την κατάντια του κόσμου και τον ξεπεσμό των ιδανικών που χαρακτηρίζει την εποχή μας.


Ευτυχώς όμως για εκείνη,δύο κοπέλες την λυπήθηκαν και την την πήραν στο σπίτι τους. Η Νομ φιλοξενήθηκε μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να γίνει η ομορφιά που βλέπετε τώρα στις φωτογραφίες. Στο διάστημα αυτό, έμαθε βασικές εντολές,να μη λερώνει ποτέ μέσα,να μη κάνει ζημιές και φασαρία στο σπίτι. Είναι μία πραγματική κυρία με τα όλα της!


Η Νομ είναι μοναδικό κορίτσι. Έχει εκπληkτικό, μελιστάλαχτο χαρακτήρα. Είναι πολύ ήσυχη σε σημείο που νομίζεις ότι δεν έχει σκυλάκι στο σπίτι. Παρ΄όλα αυτά,είναι απίστευτα παιχνιδιάρα και κάνει συνέχεια χαρούλες. Λιώνει στις αγκαλιές σα λουκουμάς και συνέχεια δίνει φιλάκια!
Η Νομ ξέρει να εκτιμά. Και αν είσαι έτοιμος να της προσφέρεις ένα παντοτινό σπιτάκι, θα σε αγαπήσει με όλη της την καρδιά. Αυτή είναι η ουσία άλλωστε. Να έχεις δίπλα σου ένα πιστό φίλο, που ξέρεις πως ό,τι και να γίνει θα είναι εκεί. Δίπλα σου.


Η κουκλίτσα μας είναι μία μικρόσωμη σκυλίτσα , πολύ νεαρής ηλικίας που προσαρμόζεται παντού. Είναι πολύ φιλική με τους ανθρώπους και με τα άλλα σκυλάκια. Παρακαλούμε κοινοποιήστε την γλυκιά μας ώστε να βρεθεί ένα ζεστό σπιτάκι γι’αυτήν. Δε μπορεί να επιβιώσει μόνη της στο δρόμο. Αν κάποιος την είδε και την ερωτεύτηκε και θέλει να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, δεν έχει παρά να να καλέσει στο: 6948489703

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου