Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τίνκερ & Μπελ, από τη χώρα του Ποτέ!

Τίνκερ & Μπελ! 
Οι δύο κουταβίτσες βρέθηκαν στον ίδιο σκουπιδότοπο όπου εγκαταλείφθηκαν η Λίλο και ο Στιτς. Σας ευχαριστούμε όλους για τις κοινοποιήσεις σας, χάρη στις οποίες τα δύο ημίαιμα λυκοσκυλάκια βρίσκονται πλέον στις νέες τους οικογένειες. Μα ένα μικρούλι σώζουμε.. δύο βρίσκουμε να κινδυνεύουν!! 

Προχθές, που πήγαμε να πάρουμε τη Λίλο ώστε να μεταφερθεί στο νέο της σπίτι, δεν τη βρήκαμε μόνη..!! Βρήκαμε κοντά της αυτά τα δύο κοριτσάκια εγκαταλειμμένα στο ίδιο σημείο!! Ήταν βρεγμένα ως το κόκαλο, μιας και χιόνιζε. H στάχτη από τα καμμένα σκουπίδια είχε κολλήσει πάνω τους και ήταν θεονήστικα!! Η μόνη πηγή τροφής εκεί είναι τα πτώματα άλλων ζώων που πετάνε οι βοσκοί του χωριού. Τι μέλλον έχουν αυτές οι μικρές; Η δική τους ζωή δεν αξίζει τίποτα για κανέναν; Τι έκαναν και πρέπει να υπομείνουν όσα περνάνε; 

Είναι περίπου ενάμιση μηνός και 2 κιλά. Είναι απίστευτα χαδιάρικα και ήρθαν αμέσως στην αγκαλιά μας ενώ προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν να θηλάσουν και έγλειφαν ασταμάτητα τα δάχτυλά μας! Τους φτιάξαμε εκεί ένα υποτυπώδες σπιτάκι με καφάσια και χαρτόνια και τα ταΐζουμε, αλλά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και απειλείται η ζωή τους!! Βοηθήστε τα να βρουν κι αυτά το σπίτι τους!! 

Σας παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 
6975 788 878, Αθηνά, 
Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου