Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Οι διδυμούλες Βασούλα και Σέβη από την Αθήνα.

ΒΑΣΟΥΛΑ & ΣΕΒΗ : ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΥΛΕΣ
7 ΜΗΝΩΝ ΗΜΙΑΙΜΕΣ ΓΚΕΚΟΥΛΕΣ -ΛΥΚΟΣΚΥΛΙΝΕΣ


Εγκαταλείφτηκαν ημερών σε μια κούτα εξω απο ένα παλιό εργοστάσιο στα Σεπόλια. Για καλή τους τύχη βρέθηκε στο δρόμο τους μια «νεράιδα», η Ζαχαλουρα Λαγοπατη και τα έσωσε από βέβαιο θάνατο. Βρήκαν επιτέλους φαγάκι και νερό, εμβολιαστήκαν και μόλις έγιναν δεσποινίδες στειρώθηκαν. Σήμερα βρίσκονται σε φιλοξενία επί πληρωμή και περιμένουν με λαχτάρα μήπως κάποιος ενδιαφερθεί για αυτές. 


Αν και είναι αυτοκόλλητες, είναι διατεθειμένες να χωριστούν αν πρόκειται να εχουν μια καλύτερη τύχη. Την ομορφιά και μοναδικότητα τους μπορεί να εκτιμήσει μόνο από ένας πραγματικός φιλόζωος. Κοιτάζοντας τα μάτια τους είναι αρκετό για να τις αγαπήσεις. Πολύ συνεργάσιμες, χαρούμενες και ναζιάρες, συνυπάρχουν αρμονικά με όλα τα ζωάκια.

Ξέρουμε πως με τόσα σκυλάκια που έχουν ανάγκη πιθανώς να είναι δύσκολο να τους βρούμε σπίτι, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία….

Η φιλοξενία τους στοιχίζει 100 ευρώ το μηνά για την κάθε μια (σύνολο 200€), και επιπλέον έχουμε αναλάβει τα κόστη αιματολογικών εξετάσεων καθώς και τη μηνιαία έξω-αποπαρασιτωση για να διασφαλίσουμε την υγεία τους.

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα από τα κοριτσάκια μας ή να τα στηρίξει με εικονική υιοθεσία ώστε να παραμείνουν ασφαλή μπορεί να επικοινωνήσει 

με την Maria Kokkinaki, τηλ. 6944327144 
& την Sophia Triantafillou, Τηλ. 6943905952

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου