Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μόνα Λίζα: «Διάσημη» ομορφιά, «απαστράπτουσα» λάμψη!

«Η Μόνα Λίζα, γνωστή και ως Τζιοκόντα, θεωρείται το πιο διάσημο έργο ζωγραφικής.  προσωπογραφία που ζωγράφισε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, απεικονίζει μια καθιστή γυναίκα με «αινιγματική» έκφραση στο πρόσωπο της.»
 

Κατάλευκη, παιχνιδιάρα, χαμογελαστή κι ετοιμη για όλα! 
Η 7 μηνών Μόνα Λίζα σώθηκε μωρό από τις ρόδες ασυνείδητου οδηγού, πέρασε χειρουργεία και φυσικοθεραπείες, μεγάλωσε για να «μεγαλουργήσει» στην αγκαλιά του ανθρώπου που θα την επιλέξει για σύντροφο ζωής. 

Οριακά μεσαίου μεγέθους (15 κιλά), με αδιαπραγμάτευτη λάμψη κι ομορφιά, αναζητά το μόνιμο σπιτικό της. Γεμάτη ενέργεια και πάντα έτοιμη για «δράση», είναι το κουτάβι που θα αναστατώσει θετικά τη ζωή σας. 
Αναζητά «έμπειρο κηδεμόνα», αντάξιο της αεικίνητης προσωπικότητας της και φυσικά της «απαστράπτουσας» λάμψης της!!! 

Θα υιοθετηθεί αυστηρά και μόνο εντός Aττικής, με βιβλιάριο υγείας, (επιθυμητή κάποια συμβολική συνεισφορά στα ιατρικά της έξοδα), ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012) και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από το φιλοζωικό & φιλανθρωπικό σωματείο Εθελοντών «Φίλοι ζώων & ανθρώπων» Φ.Ζ.Κ.Α.(ΑΜΣ.29275, 477/12) (με απαραίτητη τη σύμφωνη γνώμη σας ότι θα στειρωθεί πριν χρονίσει). 
(εναλλακτικά: Η εικονική της αναδοχή, είναι απλή και εύκολη για εσάς άλλα πολύτιμο δώρο ζωής στο ταξίδι κάθε ψυχής, μέχρι να φτάσει στην Ιθάκη της.)
 

Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod) 6945386096 & (cosmo) 6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα-sms) ή στο email olgazoa2012@gmail.com ή στην φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας www.filoizoon.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου