Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Λευτέρης από την Αθήνα.

Το όνομα του Λευτέρης. 
Ένα παιδί που κάτω απο διαφορετικές συνθήκες θα το υιοθετούσα ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη. 
Ίσως ο πιο ολοκληρωμένος και ισσοροπημένος χαρακτήρας που έχω συναντήσει ποτέ ανάμεσα σε αδέσποτα και δεσποζόμενα. Πολύ ώριμος, κοινωνικός με ζώα, ανθρώπους αλλά και παιδιά, ανενόχλητος, καλόβολος, χαδιάρης και καθόλου φοβικός. 
Στην σύντομη συγκατοίκηση μας διαπίστωσα οτι δεν λερώνει μέσα, δεν τραβάει στη βόλτα (για την ακρίβεια περπατάει με χαλαρό λουρί!) και αισθάνεται άνετα μέσα στο αυτοκίνητο. 
Είναι 2.5 χρονών, 23 κιλά, στειρωμένος, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, ενω απο τις εξετάσεις αίματος, (γενικές, ερλίχειας και καλαζάρ) που του έγιναν πρόσφατα διαγνώστηκε οτι είναι υγιέστατος. 
Ο Λευτέρης αποτελλεί τον ορισμό των λέξεων ‘ζώο συντροφιάς’ και είναι ο φίλος που λόγω του απίστευτου χαρακτήρα του θα θέλεις, και κυρίως θα μπορείς, να κάνεις τα πάντα μαζί. 
Θα δοθεί αυστηρά και μόνο σε αυτόν που θα τον βάλει στη ζωή του όχι απλά σαν παρέα, αλλά σαν φίλο του, όπως ακριβώς τον βάλαμε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε και τον φροντίζουμε τα τελευταία 2 χρόνια. 
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με ηλεκτρονική σήμανση (τσιπ) όπως ορίζει ο νόμος. Πληροφορίες Takis Skerlos 6974816233 (Αττική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου