Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο αδεσποτάκος της φάτνης ζητά επειγόντως σπιτάκι!

Αυτός είναι ο Φρόυντ. 
Ο αγαθός γίγαντας της κεντρικής πλατείας της Λάρισας, που στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ μας, μας συντρόφευε καθημερινά και τα βράδια κοιμόταν στη ζέστη της φάτνης. 
Ο γλυκός Φρόυντ, είναι ημίαιμος ελληνικός ποιμενικός και ένα από τα πιο ήρεμα κι ευαίσθητα σκυλάκια που έχουμε γνωρίσει. Δυστυχώς το μέγεθός του, ενόχλησε κάποιους, οι οποίοι ειδοποίησαν το κυνοκομείο που ήρθε και τον μάζεψε. Ο Φρόυντ βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο κλουβί του κυνοκομείου, και κάθεται μελαγχολικός στην γωνίτσα του. Το μέλλον του εκεί είναι αβέβαιο. Το κυνοκομείο, μόλις τον στειρώσει, θα τον επανεντάξει σε περιοχές μακριά από το κέντρο (όπως κάνει με όλα τα μεγαλόσωμα σκυλιά), όπου ακόμα και η εύρεση τροφής θα είναι δύσκολη. 
Ψάχνουμε μια οικογένεια για τον αγαθό μας γίγαντα, ώστε να μην καταλήξει πάλι στο δρόμο. Είναι κάτω από 2 ετών, περίπου 35 κιλά, φιλικός με ανθρώπους, σκύλους και γάτες και πολύ πράος χαρακτήρας. Όταν βγει από το κυνοκομείο θα είναι στειρωμένος και πλήρως εμβολιασμένος. 
Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει την αγκαλιά του στο γλυκό αυτό πλάσμα μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 6974590377 ή να στείλει mail στο dogs.adoptions@gmail.com. 
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip (σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012). 
Με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L., θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®. 
Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση. 
Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa)
Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου