Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η Ρέα, το κουταβίνι από την Νίκαια.

ΡΕΑ - Γουφ!!! Γουφ!!!! 
Εμενα και την αδελφουλα μου μας εκλεισαν σε μια παλια αποθηκη με πολλα σκουπιδια για ασφαλεια λεει. Δεν μας αρεσει καθολου εδω μοναχουλες ολη μερα!! Γουφ!! Γουφ!! Θελουμε να φυγουμε να παμε σε κανονικο σπιτακι ετσι ομορφουλες που ειμαστε!!! Γουφ!!!!!! Σας παρακαλουμε να δειξετε τις φατσουλες μας στους φιλους σας μηπως την γλυτωσουμε γιατι κινδυνευουμε εδω!!!

Η Ρέα είναι μια κοπελίτσα 2,5 μηνών, ξανθούλα με μακρια πανεμορφα αυτια και πράσινα ματάκια που ψάχνει μόνιμη ζεστή αγκαλίτσα! Εγκαταλείφθηκε σε δασάκι της Νίκαιας. Βρεθηκε αγκαλια να κλαίει μαζι με την αδελφούλα της μεσα στους θαμνους. Δίπλα τους άφησαν και ένα σακουλάκι τροφή για να μην έχουν τύψεις.

Η Ρέα θα γίνει περίπου 15-18 κιλά κοπέλα. Τωρα ειναι σε ενα οικοπεδο μαζι με αλλα αδεσποτα σκυλακια γιατι δεν ειχαμε που αλλου να την παμε. Επειγει να βρει σπιτακι γιατι εκει ειναι εκθετη σε πολλους κινδυνους. 
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και συμφωνία για τοποθέτηση τσιπ από τους νέους της γονείς, καθώς και στείρωση όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Όποιος μαγεύτηκε από την κούκλα μας να επικοινωνήσει 
με το 6984727488 ή το 6988601487
(αρ. φιλοζ. Σωμ. Νίκαιας-Κερατσινίου 4176)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου