Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η Μέλη από την Θεσσαλονίκη.


Η Μέλη ήταν για μέρες κρυμμένη κάτω από ένα ντεπόζιτο πετρελαίου κοντά στη Μονή Λαζαριστών. Το μόνο που μαρτυρούσε ότι κάτι υπάρχει από εκεί κάτω ήταν το κλάμα της. Δεν έτρωγε.. δεν έπινε.. μόνο έκλαιγε. Τόσο ήταν το παράπονό της! 

Όταν την πρωτοσυνάντησα ήταν ένας τρομαγμένος σωρός από κόκαλα με δυο μεγάλα μάτια που έλιωναν και παγόβουνο. Δυο γλυκόλογα ήταν αρκετά για να χωθεί μέσα στην αγκαλιά μου. Δε μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα... πώς μια ψυχή χωρίς λόγια μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις το φόβο, την απόγνωση, τη θλίψη, την αγωνία της.. 
Έφυγα αλλά της υποσχέθηκα ότι θα βρω λύση και θα την πάρω από εκεί σύντομα. 

Τα γεγονότα με πρόλαβαν, λίγες μέρες μετά αφού άρχισε να γίνεται αντιληπτή και ανεπιθύμητη στη γειτονιά, ενημερώθηκα από την κ. Ιζαμπέλα του σωματείου "Η αγάπη" ότι διώχθηκε από την κρυψώνα της. Τη βρήκα με την πολύτιμη βοήθεια της Alexandra Hatzilambrou και την πήρα στο σπίτι μου όπου τη φιλοξενώ προσωρινά. 
Έχει ξεδιπλώσει όλη την ομορφιά, την τρυφερότητα και την αγάπη που έκρυβε. Της υποσχέθηκα ότι θα της βρω το καλύτερο σπίτι για να μην αισθανθεί ποτέ ξανά φοβισμένη, μόνη ή πεινασμένη. Είναι πιθανότατα σεττεράκι, περίπου 3-4 χρονών, μόλις 14 κιλάκια. Ξεκίνησε θεραπεία για ενδοπαρασίτωση και σύντομα θα κάνει εξετάσεις αίματος και θα στειρωθεί. Δίνεται για υιοθεσία σε κάποιον που θα διαθέσει για αυτή λίγο χώρο στο σπίτι του και πολύ στην καρδιά του. 
Τα πάει καλά με όλα τα δίποδα και τετράποδα και φυσικά ΔΕΝ κυνηγάει. Έζησε κυνηγημένη κι αυτό της αρκεί. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6934165229 (μετά τις 17.00) ή στο mail: nadine7486@hotmail.com

Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03


25/01/14: Η Mέλη στειρώθηκε, έβαλε τσιπάκι και έκανε το πρώτο της εμβόλιο!
Αριθμός microchip : 934000011100708

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου