Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

O Buddy από του Ζωγράφου.

Εδώ καναπεδάτος στην ολιγοήμερη φιλοξενία του σε σπίτι, τώρα ειναι σε έναν πολύ μικρό χώρο του καταφυγίου :((

Ο Μπάντι βρέθηκε να τριγυρνά κοντά στο καταφύγιο μας αρχές Οκτώβρη 2013 κυνηγώντας μία σκυλίτσα σε οίστρο παρά την κακή κατάστασή του.
Το πίσω μέρος του σώματος του ήταν πολύ αδύνατο, και με κάποια δυσμορφία καθώς λείπουν οι κοκκυγικοί σπόνδυλοι και η ουρά. Η ακτινογραφία που του έγινε, έδειξε ότι η λεκάνη του έχει υποστεί μεγάλο κάταγμα από χτύπημα προφανώς όταν ήταν κουτάβι, γι' αυτό και μπόρεσε να περπατήσει. Οι κοκκυγικοί σπόνδυλοι με το χτύπημα συνεθλίβησαν και απορροφήθηκαν με αποτελεσμα το σκυλί να εχει αυτήν την δυσμορφία στο πίσω μέρος του σώματος του.
Παράλληλα έχει και καλαζάρ 1/1600, και του έγινε θεραπεία με ενέσεις glucantime και χάπια zylapour. Οι υπόλοιπες εξετάσεις του είναι καλές, και το μόνο που χρειάζεται είναι να τρώει μία ειδική τροφή W/D της Hills για να διευκολύνεται η αφόδευσή του λόγω του ανατομικού προβλήματος του στην σπονδυλική στήλη.
Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα πολύ τρυφερό και αγαπησιάρικο, περίπου 5 ετών, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος, που όλη την ώρα μας κάνει κοιλίτσες και αναζητά χάδια. Υπάρχει κάποιος να προσφέρει στον Μπάντι μας την ευκαιρία να ζήσει σε ένα σπίτι;

Επίσης, επειδή είμαστε ελάχιστα άτομα που συνδράμουμε για το καταφύγιο Ζωγράφου και δυσκολευόμαστε πολύ με αρκετά έκτακτα περιστατικά, όποιος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά στα έξοδα του Μπάντι που είναι 375 ευρώ (ιατρικές εξετάσεις, ενέσεις glucantime, χάπια ΖΥΛΑΠΟΥΡ, υποκλυσμός και τροφή W/D HILLS) παρακαλούμε να στείλει μήνυμα στο zografoushelter@gmail.com. 

Για την όποια οικονομική σας ενίσχυση, θα σας αποσταλεί απόδειξη από το σωματείο μας. Ευχαριστούμε
ΟΔΥΣΣΕΑΣ, Αρ.Αποφ. Πρωτ. 5791/2012
Πληρ. 6986-373319 ώρες 13.00-15.00 και 18.00-21.00 

ή zografoushelter@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου