Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Διώνη από την Φιλαδέλφεια.

ONOMA: ΔΙΩΝΗ
ΗΛΙΚΙΑ: 2,5 ετών περίπου
ΚΙΛΑ: περίπου 28 κιλά
ΡΑΤΣΑ: -

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Φιλική με τους ανθρώπους από την πρώτη γνωριμία αλλά θέλει χρόνο για να δεθεί με κάποιο άτομο και να του δείξει τη χαρά της. Είναι γενικά κοινωνική με άλλα ζώα, μερικές φορές θέλει προσοχή με θηλυκά σκυλιά και γάτες. Κροτοφοβική.



ΥΓΕΙΑ: Εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη και στειρωμένη.

Η Διώνη είναι περίπου 2,5 χρονών και βρέθηκε στον Χώρο Νοσηλείας και Αποκατάστασης του Συλλόγου όταν ενημερώθηκε ο Σύλλογος πως βρισκόταν, ενώ ήταν σε οίστρο, στο πάρκο Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας και συλλέχθηκε για στείρωση. Οι εξετάσεις που ακολούθησαν ήταν γενικά ενθαρρυντικές αλλά έδειξαν πως πάσχει από λεισμανίωση (παίρνει καθημερινά Zylapour).
Είναι μια τρυφερή σκυλίτσα που τρελαίνεται για παιχνίδια με άλλα σκυλιά και ανθρώπους αλλά της αρέσει να κάνει και ήρεμη τη βόλτα της. Μαθαίνει πολύ εύκολα και προσαρμόζεται στην συμπεριφορά των εθελοντών αλλά παραμένει πεισματάρα και ψάχνει τρόπους να περάσει το δικό της. Είναι αρκετά δυνατή αλλά δεν τραβάει στη βόλτα και όσο και αν θέλει να παίξει με κάθε σκυλάκι που συναντά περιμένει την «αποδοχή» από τον εθελοντή για να πλησιάσει.

Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσια 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου