Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η Σαρδέλα από την Λάρισα.

Η Σαρδέλα ήρθε στα χέρια μας μετα απο κλήση φιλόζωης κοπέλας ως ένα πολύ φοβικό σκυλάκι που περιφέρονταν στο κέντρο της Λάρισας. Είχε σημάδια από δαγκώματα από μεγαλύτερα σκυλιά και τις πρώτες ημέρες φοβόταν μεχρι και το κουταβάκι που φιλοξενούνταν στον ίδιο χώρο.
Σήμερα, μετά από ενάμισυ μήνα, η Σαρδέλα έχει γίνει άλλο σκυλί. Είναι χαρούμενη, πάρα πολύ τρυφερή, και εξαιρετικά κοινωνική με ανθρώπους, γάτες και άλλα σκυλιά (της έχει μείνει μια ελαφριά επιφυλακτικότητα μόνο με τα πιο μεγαλόσωμα). 
Είναι στειρωμένη, πλήρως εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη και ψάχνει πια το δικό της σπίτι. Έχει ηλικία κάτω του έτους και είναι σχετικά μικρόσωμη (περίπου 10 κιλά). Φιλοξενείται σε σπίτι εθελόντριας και είναι η ιδανική φιλοξενούμενη, δεν λερώνει μέσα, δεν γαβγίζει και δεν κάνει ζημιές. 
Οποιος θέλει να την υιοθετήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6971732816 (WUP) & 6984274659 (WUP) ή στο email dogs.adoptions@gmail.com 
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και τοποθέτηση microchip σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 (το κόστος για το microchip επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα). Μπορεί, μετά από συννενόηση, να μεταφερθεί Αθήνα, αλλά και οπουδήποτε αλλού βρεθεί το κατάλληλο σπίτι. 
Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) 
Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου