Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο Λέοντας από την Ελευσίνα.

Ο Λέοντας δεν είναι συναγερμός!
Ο Λέοντας δεν είναι σκουπίδι!
Είναι ένας γίγαντας με αγαθή καρδιά που πέρασε τα καλύτερα του χρόνια μονίμως αλυσοδεμένος, χωρίς να έχει εισπράξει ένα χάδι, χωρίς να παίξει, χωρίς να τρέξει...
Είναι 3 χρονων πλέον.
Με την βοήθεια των εθελοντών τα δεσμά του δεν υπάρχουν πλέον. Ο Λέοντας είναι ελεύθερος! Ελεύθερος και έτοιμος να γνωρίσει την ζωή!

Παρά την απομόνωση είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα, τα λόγια των εθελοντων για τις πρώτες του στιγμές ελευθερίας είναι συγκλονιστικά:
''Χάρηκε την ελευθερία του ο καημένος ο ζουζουνάκος, του βγάλαμε οτιδήποτε από πάνω του και του βάλαμε και αμπούλα γιατί ήταν γεμάτος ψύλλους!!!! Υπέφερε πολύ το ζωάκι.. η γούνα του είναι τζίβες, αλλά να ηρεμήσει πρώτα καμια εβδομάδα και μετά θα τον βουρτσίσει και ότι άλλο χρειαστεί ο Παναγιώτης.. Ο λαιμός του είναι γδαρμένος από τη βαριά αλυσίδα και τα ποδαράκια του τα μπροστινά είναι στραβά, ή σπάσιμο που έδεσε χάλια η κακή αναάπτυξη των οστών όταν ήταν κουτάβι.. το πίσω μέρος είναι πιο ψηλό από το μπροστινό.. είναι κρίμα που τράβηξε τόσα.. είναι καταπληκτικό ζωάκι ο Λέων.. ζητάει παρέα και από σκύλους και ανθρώπους και χάδια που του έχουν λείψει.. και μετά ξάπλωσε και στις λάσπες που ήταν δροσερά ''
 

Και τα αποτελεσματα εξετασεων... Ουφ!!
Διροφιλαριωση θετικος, ερλιχιωση θετικος, καλαζαρ υποπτος.
Το μεγεθος φαινεται, τα ml που θα χρειαστει για ενεσιμη θεραπεια θα ειναι παρα πολλα, το κοστος μεγαλο-πολυ μεγαλυτερο απο των υπολοιπων.
Οποτε κοινοποιουμε για να μαζεψουμε τα χρηματα να ξεκινησει θεραπεια για διροφιλαρίωση.
Αν ενα μεσαιου μεγεθους σκυλι θελει γυρω στα 230 ευρω ο Λεοντας θα χρειαστει τα διπλασια.
Περαστικα μας!προωθηστε παρακαλω!


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ροζίνα τηλ. 6942 830897 • Γαρυφαλιά τηλ. 6941 594475 • Μυρτώ τηλ. 6945 951238 
Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & Εθελοντές www.zse.gr Αρ.Πρωτοδ.5637/03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου