Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο Aliosa από την Αθήνα.

Ο Aliosa είναι ένα ημίαιμο χάσκι που βρέθηκε πριν απο δύο χρόνια, μωρό πεταμένο στο δρόμο. 
Ο κος Γιάννης, φιλόζωος και καλός άνθρωπος, τον μάζεψε, και τον έκανε έναν όμορφο, υγιή και καλοσυνάτο σκύλο. Όταν γνώρισα τον κο Γιάννη, μου μίλησε για τον χειρότερο φόβο του. Έχει ήδη άλλα δύο σκυλιά, μαζεμένα απο το δρόμο και αυτά, με προβλήματα συμπεριφορας λόγω κακοποιήσεων, που ξέρει, πως δεν μπορεί να βρει ένα σπίτι για αυτά. Τον Αλιόσα όμως, που τον λατρεύει σαν παιδί του, μου ζήτησε να τον κοινοποιήσω. Οχι γιατί τον βαρέθηκε ή πια τον ενοχλεί, αλλά γιατί ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και πρεπει να κάνει ένα σοβαρότατο χειορυργείο. 'Ενα χειρουργείο που πια θα τον καθιστά αδύναμο στην συντήρηση ενός νέου ζώου και δυνατού όπως ο Αλιόσα. Συγκινημένος μου είπε, όταν πήγα να φωτογραφήσω το ζώο του για το άλμπουμ, να του βρω έναν καλό άνθρωπο, γιατί έχει μάθει στα πούπουλα, και γιατί είναι σαν παιδί, αθώος και καθαρός. Και βλέποντας τον τρόπο που τον κοίταζε, κατάλαβα οτι η συναισθηματική του φόρτιση, είναι απερίγραπτη! 
Ο Αλιόσα λοιπόν, είναι ένα σκυλί, υπέροχο, μαθημένο να ζει στο σπίτι χωρίς να κάνει ζημιές, λατρεύει τις βόλτες με το αυτοκίνητο, τις αγκαλιές, τα χάδια, αλλά δεν συμπαθεί τις γάτες! Δεν του αξίζει να αποχωριστεί τον άνθρωπο που είχε σαν πατέρα τα δύο αυτά χρόνια, αλλά κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλη λύση. Αναζητώ λοιπόν, το καλύτερο σπίτι για τον όμορφο, κάποιον που να τον αγαπήσει, όπως έχει μάθει! Ολοκληρωτικά! 
Θα δωθεί στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, με προυπόθεση τσιπαρίσματος όπως ο νόμος ορίζει, και αν ο νεος ιδιοκτήτης του ζώου το επιθυμεί, συνδιαζοντας μια βόλτα στη παραλία με τον Αλιόσα, ίσως να θελήσει να πάρει και ένα τηλέφωνο τον κο Γιάννη, να ανταμώσουν, για μια αγκαλιά, δύο πλασμάτων που όσο και αν ήθελαν να μείνουνε μαζί δεν το μπορούσαν! 
Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6949518422 (Ειρήνη) Ομοσπονδ.Ζωοφ.Σωματείων Ανατ.Αττικής Α.Π. 422/2006 
ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου