Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η Αυγουστίνα από την Θεσσαλονίκη.

Η Αυγουστίνα ήρθε κοντά μας τον Αύγουστο, σε ηλικία 2 μηνών! Γεννήθηκε σε μια μάντρα με οικοδομικά υλικά και ενώ όλα της τα αδελφάκια βρήκαν οικογένειες, αυτή έμεινε τελευταία μιας και ήταν η αγαπημένη όλων!!! Δύο μέρες πριν πάει στο νέο της σπίτι, η Αυγούστα χτυπήθηκε απο κλάρκ!!! Έσπασαν τα δύο πίσω πόδια και η λεκάνη της!!! Μιας και κανείς δε το αντιλήφθηκε (ήταν Σαββατοκύριακο και η μάντρα ήταν κλειστά) τη βρήκαν χτυπημένη 2 μέρες μετά. Υποβλήθηκε σε χειρουργεία, όπου μπήκαν λάμες στα πόδια. Μιας και η αποκατάσταση δε μπορούσε να γίνει στο χώρο που βρισκόταν, η Αυγούστα ήρθε σε μας με σκοπό να γίνει καλά και να ψάξουμε να της βρούμε ένα σπίτι!!! Παρά τον πόνο και το νεαρό της ηλικίας της η Αυγούστα ήταν πάντα πολύ συνεργάσιμη!!! 
Δυστυχώς μετά απο περίπου 1 μήνα, η Αυγούστα έπρεπε να υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο για να αφαιρεθούν οι λάμες, αφού υπήρχε κίνδυνος να της προκαλέσουν οστεοαρθρίτιδα. Έτσι το κορίτσι μας, πριν προλάβει να συνέλθει για τα καλά, ξαναμπήκε στο χειρουργείο!!! Και πάλι υπήρξε πολύ συνεργάσιμη στην εκ νέου αποκατάσταση. Ο καιρός πέρασε, οι πληγές έκλεισαν, το ένα πόδι αποκαταστάθηκε πλήρως, ενώ το άλλο έχασε τη ελαστικότητα του και πλέον το χρησιμοποιεί σα πατερίτσα!!! Τρέχει, παίζει, πηδάει σαν όλα τα σκυλιά!!! Το μόνο που δε μπορεί να κάνει είναι να σηκωθεί στα 2 πίσω πόδια (και ευτυχώς δηλαδή γιατί είναι μια μεγαλόσωμη αρκουδίτσα που θα έριχνε κάτω ακόμα και ενήλικες)!!
Η φιλικότητα της, τα σκέρτσα της και η τρυφερότητά της κερδίζουν οποιονδήποτε την έχει γνωρίσει! Λατρεύει το νερό και φροντίζει πάντα να αναποδογυρίζει το μπόλ της για να παίξει με το νερό που κυλάει! Είναι εξαιρετικά φιλική με όλα τα σκυλιά και έχει ένα δικό της μοναδικό τρόπο να γίνεται φιλη ακόμα και με τους πιο δύστροπους τετράποδους!!!
Όσο για τα παιδιά, είναι το φετίχ της μιας και δε χορταίνει να τα γεμίζει φιλιά και αγκαλιές!!!
Πλέον έχει φτάσει 9 μηνών και χρειάζεται μια δική της οικογένεια!!!
Θα ήθελε ένα σπίτι με κήπο και θα χαιρόταν ιδιαίτερα αν είχε μαζί και κάποιο ακόμα τεράποδο φιλαράκι!!!
Είναι πλήρως εμβολιασμένη και θα δωθεί στειρωμένη και τσιπαρισμενη με συμβόλαιο υιοθεσίας σε όποιον της υποσχεθεί πολλά χάδια και αγκαλιές για πάντα!!! Α

ν θέλετε να τη μαγευτείτε απο την ομορφιά και το χαρακτήρα της και να γνωρίσετε και εσείς τι σημαίνει "η χαρά της ζωής" δεν έχετε παρα να καλέσετε στο 6944-951563 και να έρθετε να σας κεράσει δυο φιλιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου