Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο Μπάμπης από την Αθήνα.

Οταν μιλας για το ΜΠΑΜΠΗ το στομα σου θα πρεπει να σταζει ΜΕΛΙ! 
Αυτο δεν ισχυει ομως για καποιους απ τους κατοικους της περιοχης οπου ζει αδεσποτος! πολλοι τον ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον ΜΠΑΜΠΗ... χωρις λογο, μονο και μονο λογω ΜΕΓΕΘΟΥΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ! πισω ομως απ αυτο το ογκωδες σκυλι με την πιτμπουλενια φατσα, κρυβεται ενας ωριμος, ΗΜΕΡΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ με ΥΠΕΡΟΧΗ ΨΥΧΗ που αναζητα ΜΟΝΟ ΧΑΔΙΑ...και παιρνει μονο τα χαδια της ΝΤΟΛΥΣ!!! 
Η ΝΤΟΛΛΥ που τον φροντιζει, αρχικα ως αδεσποτο, ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ οχι μονο για την ζωη του ΜΠΑΜΠΗ αλλα και για τα σκυλια της και για την ιδια της την οικογενεια! Θελοντας να τον προφυλαξει, τον εβαλε σε πανσιον για μηνες... και αυτο το ΑΓΕΡΩΧΟ σκυλι, ΕΛΙΩΝΕ μερα με τη μερα! ο ΜΠΑΜΠΗΣ βγηκε απ την πανσιον και πηγε σε αλλη...μηπως και αλλαζοντας περιβαλλον.. αλλαξει και η διαθεση του! ματαια ομως! 
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ζει τωρα σε ενα μπαλκονι, στο μπαλκονι της ΝΤΟΛΛΥΣ, που αδυνατει να τον κρατησει αλλο λογω πολλων προσωπικων προβληματων με θεματα υγειας, αλλα και εχωντας ηδη 3 σκυλια μεγαλα στο διαμερισμα. ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ!!! 
Για τον ΜΠΑΜΠΗ ψαχνουμε εναν ΑΝΘΡΩΠΟ με μεγαλα ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ που να μπορει να του προσφερει μια γωνια να ζησει! η ΝΤΟΛΛΥ αναλαμβανει ΟΛΑ του τα εξοδα, την παντοτινη του ιατρικη περιθαλψη, και την σιτηση του... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ "ΤΗΣ" ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ... ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ! 
(ειναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ να βρεθει κατι αμεσα! σας παρακαλουμε πολυ να μην την προσπερασετε πιστευοντας οτι ειναι ενα περιστατικο που δεν επειγει....) 
τηλ. επικοινωνιας 6936862466 Μαριαννα

ΕΔΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ > http://www.youtube.com/watch?v=7P5yVk2dg0U&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου