Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μπρούνο από την Νίκαια.

ΜΠΡΟΥΝΟ- 2,5 ΕΤΩΝ -ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ-ΛΕΥΚΟΣ-ΜΠΕΖ ΣΕ ΧΡΩΜΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Μας ειδοποίησαν για αυτο το θλιβερό περιστατικό απο την γειτονιά .
Πηγαμε και αντικρίσαμε ολη αυτην την θλιβερη τριτοκοσμική εικόνα....Ο Μπρούνο ειναι ενα ακομα θυμα ΑΝΕΎΘΥΝΩΝ ιδιοκτητων.

Τα αφεντικα του μια πικρη ιστορια αφου η μανα ειχε εγκατελειψει τα παιδια τα οποία ηταν σε απεξάρτηση δεν μπορουσαν να συντηρησουν τον σκυλο.

ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ σε μια ταρατσα απο μικρος. Οι αδελφουλες του ΠΕΘΑΝΑΝ απο το κρυο και την ασιτία. Πολυ κριμα που δεν προλαβαμε να τις παρουμε. Επρεπε να ειχαμε ειδοποιηθει πολυ νωριτερα !
Ο Μπρουνο εμεινε μονος, ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ, παραμελημενος, ΧΩΡΙΣ φαι και νερο πολλες φορες κλαιγοντας ασταματητα ολες τις ωρες. Πηραμε τον μικρο με την συγκαταθεση των "αφεντικων "του και μαλιστα τα παιδια παρακαλεσαν να τον παρουμε για να τον σωσουμε !
Φυσικα και τον πηραμε !
Ο Μπρουνο ηρθε αμεσως σε μας αφου τον ταισαμε πρωτα και γιναμε φιλοι και δεν σταματησε να κουναει την ουρα του απο την χαρα του! Τα μαλλια του βρωμικα, μισοβρεγμενα, τζιβες και γεματο κομπους. Ποσο καιρο αραγε ειχε να κανει μπανιο και να κουρευτει?
Τον πηγαμε στο κομμωτηριο σκυλων της Antonia Zevgadaki που μας τον κουρεψε ΔΩΡΕΑΝ και την ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολυ γιατι μας εχει βοηθησει και αλλες φορες.

Ξαφνικα φανερωθηκε ενα ομορφο προσωπακι που δεν σταματουσε να μας γελαει! Ο Μπρουνο θα ΔΟΘΕΊ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ αφου στειρωθει, κανει εξετασεις αφου ποτε δεν ειχε κανει μεχρι τωρα, και ζηταμε την βοηθεια σας σε αυτο.
Θα δωθει και με τσιπακι που θα επιβαρυνει τον ιδιοκτητη.
Ζηταμε εναν πολυ υπευθυνο ιδιοκτητη που θα του δωσει οση ΑΓΑΠΗ Κ ΦΡΟΝΤΙΔΑ του ειχε λειψει. Αρκετη δυστυχια γνωρισε μεχρι τωρα. Ειναι ενας αξιολατρευτος ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΟΣ με χαρακτηρα και τροπους, ήσυχος, φιλικος και τρυφερος.
ΤΗΛ-6978195389 και 6984727488

Φιλ.Σωμ. Νικαιας αρ.πρ.4276

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου