Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η Φοίβη η χαδιάρα!

Η Φοίβη είναι μια πανέξυπνη γατούλα 7 μηνών. Ζούσε σε ένα σπίτι όπου υπήρξε σοβαρό (και ανίατο) πρόβλημα υγείας και έτσι -όντας και νεαρό ζώο- αποφασίστηκε να προωθηθεί για υιοθεσία, αφού έχει πολύ φιλικό χαρακτήρα και είναι εύκολο να την ερωτευθεί κάποιος μόλις την γνωρίσει! 
Φιλική, παιχνιδιάρα, έξυπνη, τρυφερή και απαιτητική στα χάδια: αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που της ταιριάζει! Γυρίζει παντού μέσα στο χώρο χαρίζοντας -σε όλους όσους την γνωρίζουν- χαρά και χαμόγελο με τα κόλπα της: ανεβαίνει στο γραφείο, παίζει με τα ποντικάκια της, μυρίζει το βάζο με τα λουλούδια, ανεβαίνει στα πόδια σου και μπαστακώνεται με το "έτσι-θέλω", χουρχουρίζει ασύστολα και γεμίζει τους γύρω της με ζωντάνια και χαμόγελο!

Η Φοίβη είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη και στειρωμένη, πανέτοιμη δηλαδή για σπιτάκι! Προωθήστε την κουκλίτσα παρακαλούμε για να μην περιμένει πολύ μέσα στο κλουβί.

♥ Στην Φοίβη θα τοποθετηθεί μικροτσίπ και θα δοθεί με συμβόλαιο Υιοθεσίας του Προ.Στ.Α.τε.Υ.Ω (τα έξοδα επιβαρύνουν τον μελλοντικό ιδιοκτήτη).

♥ τηλ: 6989-864140

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω
ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου