Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γουφ από τα Μέγαρα.

Ο Γουφ είναι ένας ημίαιμος λυκάκος που βρεθηκε στα ΚΤΕΛ Μεγαρων ενα βράδι με πολλή βροχή. Εξουθενωμένος από τον υψηλό πυρετό και ανίκανος να σταθεί στα πόδια του, περίμενε υπομονετικά την τύχη του τρέμοντας από την υψηλή θερμοκρασία. Μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο όπου διαγνώστηκε ερλιχείωση, του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά και έφτασε ασφαλής στην αγκαλιά μας. Συνεχίζει και παίρνει την αντιβίωση του, του μαθαίνουμε να περπατάει με τον οδηγό του και πετάξαμε το παλιό βρώμικο αντιπαρασιτικό λουράκι που φορούσε, σημάδι ότι κάποτε αυτό το πλάσμα "ανήκε" σε κάποιον. Μάλλον περίμεναν να σηκώσει τα αυτιά του, γεγονός που δεν συνέβη! 
Δεν μας πειράζει καθόλου όμως γιατί θέλουμε να του βρούμε μια οικογένεια που θα τον αγαπάει επειδή ειναι ο Γουφ και όχι επειδή στις φλέβες του κυλάει αίμα Γερμανικού Ποιμενικού. Είναι πανέξυπνος, σπιρτόζος και καθε μερα μαθαίνει καινούργια κόλπα, δικαιώνοντας την μισή γαλαζοαιματη καταγωγη του. 
Είναι λιγότερο από 12 μηνών και ειναι ιδανικος για παιδιά. Τρυφερός και ευαισθητούλης, αναζητα οικογένεια "αναλόγων προσόντων". Αν ειστε εσείς που θα πάρετε τον Γουφ κοντά σας θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι ήρεμος, έξυπνος, κοινωνικός και δεν θα πρέπει να μενει μόνος σε μια αυλή. Ψαχνει ένα καλο φιλαράκι, για να τον συντροφεύει και να τον αγαπά!
SAVE MKO, 14306/2012, save_org_gr@yahoo.com, 6980172327, 6984174296

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου