Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η Μυρτώ από την Θεσσαλονίκη.

Η κούκλα αυτή βρέθηκε το 2010 κουταβούλα ακόμη στο Τριάδι-Θεσ/νίκης με πρόβλημα στα πίσω ποδαράκια.
Την τρέξαμε τότε στους καλύτερους ορθοπαιδικούς και μας είπαν πως το πρόβλημα οφείλεται σε παλιά σπασίματα και στα δύο πίσω ποδαράκια και μάλιστα σε σημείο που δεν επιδέχεται επέμβαση και δεν διορθώνεται η κατάσταση.
Από τότε δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την Μυρτώ. Έχει περάσει όλη της την ζωή (3,5 χρόνια) ξεχασμένη σε πανσιόν, φιλοξενούμενη μέσα σ' ένα κλουβί βλέποντας τον κόσμο πίσω από κάγκελα.
Τώρα δεν πονάει και περπατάει λίγο περίεργα (με τα πίσω ποδαράκια). Μπορεί μελλοντικά να προκληθεί οστεοαρθρίτιδα και να έχει έντονο πόνο αν δεν προσέξουμε να βρίσκεται σε ζεστό και στεγνό περιβάλλον(πράγμα που δυσυτχώς δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε μέσα στο κλουβί).
Μας είπαν όμως πως αν υπάρχει άτομο να τη φροντίζει κατάλληλα θα είναι μια χαρά.

Κατά τ'άλλα είναι ένα χαρούμενο πλασματάκι, υγιέστατη, εμβολιασμενη, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και ελπίζει να βρει μία οικογένεια που δεν θα την νοιάζει το "ιδιαίτερο" περπάτημά της και θα την φροντίσει για μια ζωή.
Είναι περίπου 20 κιλά και τα πάει πάρα πολύ καλά με τους ανθρώπους. Με άλλα σκυλάκια θέλει τον χρόνο της αλλά δεν της αρέσει καθόλου να μοιράζεται το φαγητό της.
Αν θέλετε να της δώσετε την αγάπη που τόσο επιθυμεί επικοινωνήστε 

στο 6932 544 922 (Βίκυ) mail vickygiota74@yahoo.com 
ή στο 6937334696 (Ρούλα) mail adiverrp@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου