Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Πετρής από την Λάρισα.

Ο Πετρής είναι ένας ημίαιμος σκυλάκος, 2 ετών περίπου και 25 κιλά. 
Είναι πολύ φιλικός παρά την ταλαιπωρία που πέρασε. Ο Πετρής χειρουργήθηκε στο οπίσθιο δεξί του πόδι για αποκοπή της κεφαλής του μηριαίου, λόγω οστεοαρθρίτιδας. Μια κατάσταση που του προκαλούσε αφόρητους πόνους. Έχει πάρει εξιτήριο από το κτηνιατρείο και όντας υγιέστατος, ψάχνει και εκείνος μια οικογένεια που θα τον αγαπήσει. 
O Πετρής έχει καταπληκτικό χαρακτήρα και τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά τόσο με άλλους σκύλους όσο και με παιδιά. Είναι πολύ φιλικός και ήρεμος σκυλάκος που έχει μάθει να κρατιέται ακόμα και για την ανάγκη του και τα κάνει μόνο στην βόλτα. 
Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτό το καλόβολο πλάσμα μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6949799338 (Βίκυ).

Όνομα: Πετρής
Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
Ράτσα: Ημίαιμος, 25 κιλά
Ηλικία: 2 ετών
Γένος: Αρσενικό
Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
Στειρωμένος: ΌΧΙ
Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
Φιλικός με τις γάτες: --
Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ

Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
-ΑΜ: 33/2012, Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
Γειά σας.Είμαι ο Καίσαρας ένα ημίαιμο αρσενικό λυκόσκυλο Μαλινουά, 8-9 ετών και βρέθηκα στην περιοχή του Μενιδίου,αδέσποτος όπου και περιθάλπτηκα από ζωόφιλους με τη βοήθεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. Αριθμός Πρωτοδικείου 2096/2012 -ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΩΩΘΗΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΩΝ.Είμαι 25 κιλά,υγιης,εμβολιασμενος,στειρωμενος,για να μην παθω ποτε προστατη και καρκινο στους ορχεις καθως η στειρωση με προστατευει απο αυταλδεν κάνω φθορές στο σπίτι,περπατώ καλά στο λουρί και είμαι καθαρός.Ψάχνω ένα μόνιμο σπιτάκι.Εντός Αττικής 6932297236 & jennie@prostatevo.org 6930384140 & vivi@prostatevo.or

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου