Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η Εμυ από την Χαλκίδα.

Το ταλαιπωρημένο της κορμάκι, όταν την πρωτοαντικρύσαμε μαρτυρούσε τα όσα πέρασε μέχρι να τη βρούν οι σωτήρες της και να την απαλλάξουν απο τη "ζωή" του δρόμου...
Παρατημένη στο έλεος της και καταδικασμένη να πεθάνει σε ακατοίκητη περιοχή λίγο έξω απο τη Χαλκίδα όπου η τύχη της σίγουρα θα ήταν να χτυπηθεί απο αυτοκίνητο στην καλύτερη περίπτωση ή να πεθάνει απο ασιτία και αφυδάτωση. Ευτυχώς η ζωή είχε άλλα σχέδια για τη μικρη! Φιλόζωοι τη βρήκαν και τη μετέφεραν αμέσως σε κτηνιατρείο. Οι πληγές στο κορμάκι της αμέτρητες απο τους ψύλλους και τα παράσιτα, άγανα είχαν μπεί στο ποδαράκι της και της είχαν προκαλέσει συρίγγιο το οποίο και καθαρίστηκε! και τέλος θεραπεια για ψώρα της οποίας τα σημάδια ήταν επίσης εμφανή. 

Η μικρή αποπαρασιτωθηκε, έκανε τα εμβόλια και όλες της θεραπείες της και είναι μια χαρά!
Σκοπός των ανθρώπων που την έσωσαν ήταν να την υιοθετήσουν αλλα η άποψη των ενοίκων της πολυκατοικίας που μένουν είναι διαφορετική και έτσι η μικρή βρέθηκε να αναζητά νέα οικογένεια.
Θα δοθεί σε ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα την προσέχουν.


Η κουκλίτσα Έμυ, πιο τρυφερη και παιχνιδιάρα απο ποτέ συνεχίζει να αναζητά σπίτι.
Έχει εμφανώς ξεπεράσει το μαρτύριο της καθώς μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια
και αγαπη το οποίο της επιτρέπει να ξεδιπλώσει τον υπέροχο χαρακτήρα της και αναζητά κάτι αντίστοιχο απο τον άνθρωπο που θα θελήσει να την αποκτησει!!!


τηλ επικοινωνίας : 6984053051

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου