Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η Betty Boop από την Θεσσαλονίκη.

Η Betty boop το γλυκύτατο αυτό μωρό το παράτησαν τραυματισμένο και δεμένο έξω από σχολείο στην περιοχή Βούλγαρη. Για καλή του τύχη ενημερώθηκε το γραφείο του Ζωολογικού κήπου και η πανέξυπνη μικρούλα μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην κτηνιατρική κλινική του Α.Π.Θ. 

Μετά την διάγνωση για την οριστική παραλυσία της μικρής κληθήκαμε να την αναλάβουμε και έτσι το μωρό αυτό ήρθε στα χέρια μας. Αποστολή της να μας φτιάχνει κάθε πρωί την διάθεση με τα τσαλίμια της και την γλύκα της. Η χαρά της να έχει πολλά παιχνίδια κυρίως μπαλάκια και να παίζει με αυτά ώρες ατελείωτες! Παρόλο που είναι παραλυτούλα δεν παύει να είναι ένα μωρό.

Η Betty boo είναι 8 μηνών, 9 μόλις κιλά, πανέξυπνη, φιλικότατη, γλυκύτατη, άκρως αξιαγάπητη και κωμική και ελπίζουμε πως το μικρό της μέγεθος θα της επιτρέψει να βρει ένα σπίτι χωρίς να χρειαστεί να ξενιτευτεί. 
Αν θέλετε να την γνωρίσετε από κοντά να παίξετε και να ενθουσιαστείτε μαζί της δεν έχετε παρά να καλέσετε το 6972-803165 και η Betty boo θα σας περιμένει για να σας αποδείξει πως είναι ένα φυσιολογικό και αξιαγάπητο μωρό.
 

Και θυμηθείτε: για όποιο ζωάκι ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ υιοθετήσετε, το Pedigree σας κάνει δώρο την τροφή του για 6 μήνες !

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ 328/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου