Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Λάρα, ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι ψάχνει για σπίτι.

Εργαλείο.... γένναγε.... ξανά... και ξανά.... χωρίς σεβασμό, χωρίς αγάπη. Αρρώστησε και έτσι το εργαλείο ..."έσπασε"! Άχρηστο! .. πετάχτηκε! 
Στο δρόμο, να τριγυρνάει, ανίκανη να βρει τροφή, ανίκανη να αντιμετωπίσει την αρρώστια της. Να λιώνει και να περιμένει την λύτρωση... το θάνατο! 

Μα... βρέθηκε στον δρόμο της μια οικογένεια! Την μάζεψε, την πήγε στο γιατρό, και πήρε την γενναία απόφαση, να πολεμήσει στο πλευρό της, αναλαμβάνοντας την θεραπεία της.
Και ναι... άρχισε να απορροφάει σαν σφουγγάρι την αγάπη που για πρώτη φορά μετά απο 3,5 χρόνια οικτρής ζωής, της δόθηκε! 

Να σας συστήσουμε λοιπόν την ΛΑΡΑ καθαρόαιμο pit bull, ολοκληρώθηκε η θεραπεία για την λεισμάνεια, και γεμάτη δύναμη πια, είναι έτοιμη! 

Λατρεύει τις βόλτες, τις αγκαλιές και τα παιχνίδια με τα παιδιά, δεν κάνει ζημιές, μιας και έχει μάθει να ζει μέσα σε σπίτι πια!
Δυστυχώς δεν γίνεται να παραμείνει μαζί μας! Υπάρχει ένα σκυλί ακόμα, και η μικρή, δεν θέλει άλλα σκυλιά. Απαιτεί εγωιστικά ολόκληρη της προσοχή μας. Αυτό που ζητάμε λοιπόν, είναι έναν ΑΝΘΡΩΠΟ! 

Κάποιον που να αγαπήσει αυτό το πονεμένο πλάσμα των 17 κιλών, και να του φερθεί όπως της αξίζει! Γιατί ειλικρινά, είναι ένα αξιαγάπητο μικρό παιδί! 
Για πληροφορίες παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με 6986729371

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου