Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ! Μην τα προσπεράσετε!! Μανούλα και γιος ψάχνουν σπιτάκι!

Δύο αγγελικά γατάκια, μανούλα με γιο ψάχνουν σπιτάκι/ια ΑΜΕΣΑ!!!!

Ενημέρωση 24/9: Τα ζουζούνια στειρώθηκαν κι αποπαρασιτώθηκαν! Τι να πω και να μην κουράσω για την υπομονή, την καλοσύνη τους, τη λαχτάρα τους για την ανθρώπινη παρουσία και το χάδι! Έχω συγκλονιστεί! Περιμένουν με αγωνία το ζεστό τους σπιτάκι μακριά από τα χωράφια και τον αφιλόξενο δρόμο!!!
Είναι υπέροχα πλάσματα, η μανούλα μικροκαμωμένη περίπου 1 έτους και ο μικρούλης 6 μηνών! Αξίζουν μια ευκαιρία κι επείγει η φιλοξενία τους! Σας παρακαλώ, δώστε τους μια ευκαιρία! 
Αχ να μπορούσα να σας περιγράψω πόσο πολύ φιλικά είναι αυτά τα δύο γατάκια!Μας μιλάνε συνέχεια και ξαπλώνουν τεντώνοντας τα πατουσάκια τους για χάδια!!! 

Βρίσκονται στη Λούτσα και ψάχνουμε επείγουσες φιλοξενίες ή υιοθεσίες! Φεύγουμε για Αθήνα κι ένα γειτονικό σπίτι θα προσφέρει φαγητό και νερό! Αλλά τι θα απογίνουν το χειμώνα; Δε χρειάζεται ν'αναφέρουμε ότι δεν έχουμε ούτε το χώρο ούτε τη δυνατότητα για άλλα ζωάκια στο σπίτι... Πόσα πια;;; Αλλά κάνουμε μια προσπάθεια μήπως αυτές οι ψυχούλες που ήρθαν στον κήπο μας με παράπονο και τεράστια διάθεση για ζωή σωθούν!

Επικοινωνία και πληροφορίες στο προφίλ Menia Orfanidou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου