Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η υπέροχη Φλάφυ ψάχνει σπιτάκι.

Η Φλάφυ είναι ένα υπέροχο γκριφόν Βρετάνης με έτος γέννησης το 2012.

Της αρέσουν οι βόλτες και ιδιαίτερα να τρέχει στο γρασίδι.
Τα πάει καλά και με άλλα σκυλάκια μιας και στο πάρκο είναι πρώτη τις "φιλίες"..
Ζει σε σπίτι εθελόντριας και έχει παρέα τον 8 χρονο Ιωσήφ και την οικογένειά του. Διασκεδάζει πολύ το παιχνίδι με τα παιδιά. Είναι μαθημένη να μην λερώνει εντός σπιτιού. Μόλις μάθει τον χώρο της και νιώσει πως την φροντίζεις και την αγαπάς είναι έτοιμη να σε προστατέψει, αν κινδυνέψεις.

Πιθανολογουμε οτι το ζωδιο της ειναι λεων, τρελαινεται για αξεσουαρ στο κορμακι της και καθε φορα που κανει μπανιο ερχεται πανω σου για να την μυρισεις και να συμπληρωσεις την γνωστη ατακα: "αχου ωραια που μυριζει η φλαφφυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ". Θελει να ακολουθησει καριερα φωτομοντελου, αγαπαει πολυ τα παιδια και σχεδον απροσδοκητα δινει πεταχτα φιλια στο στομα.

Η Φλάφυ βρέθηκε στον Ωρωπό, να κλαίει έξω από το σπίτι αυτού που την έδιωξε. Όλα αυτά τα έχει αφήσει πίσω της.. όλες τις κακές αναμνήσεις... την πείνα, τη δίψα, τα τσιμπούρια στο κορμάκι της, τα αγκάθια στο τρίχωμά της, το κρύο, τη ζέστη, τις βροχές... άφησε πίσω και τον παλιό εαυτό της... από σκιά η Φλάφυ μας έγινε μια κούκλα με πανέμορφα χαρακτηριστικά.

H υγεία της και συγκεκριμένα το θέμα με τα νεφρά της, επανήλθε χάρη στη βοήθεια του κόσμου που της προσέφερε ειδική τροφή και τώρα είναι πια έτοιμη να γίνει ευτυχισμένη δίπλα σε μια οικογένεια. Χρειάζεται να παίρνει 2 zylapour/μέρα για λίγους μήνες ακόμα αλλά αυτό ΔΕΝ θα της σταθεί εμπόδιο στο να βρει τον ανθρωπό της.

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπάκι και στείρωση με επιβάρυνση του μελλοντικού της κηδεμόνα.


Επικοινωνία μαζί μας:
στην σελίδα του FB straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα 
ή στο e-mail: infostraycare@gmail.com ή 6978629604 - Λίνα 
ή 6979522511- Μαρία Θεοδοσίου ή 6973473195 - Βίβιαν 
ή 6976134815 - Δήμητρα
Βρίσκεται στον νομό Αττικής
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου