Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ο τυχερούλης Lucky από την Αθήνα.

Ειναι ο Lucky, ημιαιμο Τσοπανοσκυλο ή ημιαιμο Χασκυ (ειπε ο κτηνιατρος) 2,5 - 3 μηνων και 8 κιλακια και θα γινει μεσαιο προς μεγαλο μεγεθος! 
Τηλ.: 693 74 25 531
 

Ηταν Κυριακη και η μερα πολλη βροχερη, καπου στην Κινετα σ ενα βουνο, ενα ανυπερασπιστο πλασμα προσπαθουσε, για εκεινη τη στιγμη, να σωθει απο τα καιρικα φαινομενα! 
Εψαχνε απεγνωσμενα να βρει μερος να κρυφτει, απο τη βροχη που το φοβιζε και τον εκανε να κρυωνει! Οπου και να στεκοταν απο πανω του ειχε μονο τον γκριζο ουρανο! Ολο και προχωρουσε δειλα, με την ελπιδα να βρεθει σε ενα μερος στεγνο! Εφτασε εξω απο ενα ακατοικητο σπιτι και αρχισε να γρατζουνα τη σιδερενια πορτα της αυλης!

Τοτε, δυο ''γιγαντες'' απροσδοκητα, του ανοιξαν την πορτα και του επετρεψαν να μπει στο εσωτερικο του σπιτιου! Μεγαλη η χαρα του μικρου, η ουριτσα σηκωθηκε ορθια και δε σταματουσε να κουνιεται! Εφαγε, ηπιε και στο τελος ταξιδεψε προς τη ''χωρα των γιγαντων''!
Εκει του ειπαν , θα συναντησει κι αλλους ''γιγαντες'' που μολις τον δουν, θα τον θελουν κοντα τους! Ενας ομως θα ειναι ο επισης lucky (τυχερος)! Αυτος που δε θα δωσει σημασια στο μεγεθος, που θα κατανοησει την κουταβισια συμπεριφορα και θα αγαπα απο τα βαθη της ψυχης του! Τοτε ο Lucky, θα ειναι εξ ολοκληρου lucky και η ιστορια του θα εχει happy end!!
Ειναι αποπαρασιτωμενος, εμβολιασμενος!
Θα δοθει ΕΝΤΟΣ Αττικης, με συμβολαιο υιοθεσιας και συμφωνια στειρωσης!
Αρ.Πρωτ.4176/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου