Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο αρχοντικός Άλμπο από την Φιλαδέλφεια, ψάχνει σπιτάκι.

ΟΝΟΜΑ: ΑΛΜΠΟ
ΗΛΙΚΙΑ: περίπου 3 ετών

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Φιλικός με ανθρώπους που γνωρίζει, διστακτικός σε νέες γνωριμίες, δεν δείχνει επιθετικότητα προς άλλα σκυλιά, υπάκουος, χρειάζεται ειδικό χειρισμό λόγω μεγέθους και συμπεριφοράς στο παιχνίδι, δεν τα πάει καλά με τις γάτες

ΑΡ. ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ: Μ900164000340223
ΥΓΕΙΑ: Υγιής, εμβολιασμένος, στειρωμένος και τσιπαρισμένος

Ο Άλμπο είχε εγκαταλειφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν κάποιους μήνες και αρχικά είχε φιλοξενηθεί για λίγες μέρες στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, με σκοπό να δοθεί για υιοθεσία. Ομως, μετά από περιστατικό κατά το οποίο δάγκωσε κάποιον, πήγε στο ΔΙΚΕΠΑΖ, προκειμένου να κρατηθεί και να δοθεί βεβαίωση ότι το ζώο δεν είναι λυσύποπτο.
Τον Άλμπο τον πήραμε από το ΔΙΚΕΠΑΖ ώστε να έχει μια ευκαιρία να κοινωνικοποιηθεί σωστά, να είναι ασφαλής και να βρει μια οικογένεια.
Είναι ένας πανέμορφος, μεγαλόσωμος, αρχοντικός σκύλος, που δένεται πάρα πολύ με τον άνθρωπο που ασχολείται μαζί του και είναι προστατευτικός με αυτόν.
Χρειάζεται έναν κηδεμόνα που θα του μεταδίδει ασφάλεια και ηρεμία και θα έχει την εμπειρία να χειριστεί το λίγο άγαρμπο παιχνίδι του και το μέγεθός του.
Είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει σε βασικές εντολές ("κάτσε", "μείνε", "έλα", "χέρι") και θα ήταν εξαιρετικός σύντροφος για έναν άνθρωπο που αγαπά τις μεγάλες ήρεμες βόλτες.
Γενικά με τα σκυλιά δεν δείχνει επιθετικότητα αλλά θα προτιμηθεί σπίτι χωρίς άλλα ζώα ή, εάν υπάρχουν άλλα ζώα, ένα σπίτι που θα του αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται για την εκπαίδευση και την άσκησή του.
Δεν τα πάει καλά με τις γάτες.

Ποιος θα δώσει μια ευκαιρία στον υπέροχο Άλμπο να ζήσει ξανά ως μέλος μιας οικογένειας;

Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσια 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου