Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η υπέροχη Ρακί από την Αθήνα, ψάχνει αυτόν που θα της χαρίσει τον κόσμο όλο!

Καποιες φωτογραφιες σου μενουν στο μυαλο. Όπως μια φωτογραφια ενός μαυρου σκυλιού με σκυμμενο το κεφαλι σε μια βρωμικη ταρατσα. 
Η μοναξια και η απελπισια φωναζουν σε αυτή την φωτογραφια. Διαβαζεις την ιστορια. 
Την πηρε κουταβι, επαιξε μαζι της, αυτή τον αγαπησε και μετα τα γνωστα... την εγκατελειψε στην ταρατσα και αυτος εφυγε σε άλλη πολη. Ειμαι σιγουρη ότι θα τον περιμενε πολλες μερες. Ειμαι σιγουρη ότι δεν σκεφτηκε στιγμη ότι ηταν κακος. 
Περασαν 6 μηνες και παρολο που φευγοντας της υποσχεθηκε ότι θα ξαναγυρισει για αυτην... δεν εμφανιστηκε. Φαγητο εβρισκε που και που από γειτονες. Ειπαν ότι στην αρχη ηταν ησυχη... ισως γιατι τον περιμενε υπομονετικα να γυρισει. 
Μετα αρχισε να περπαταει αμηχανα γυρω γυρω από τον εαυτο της και να κλαιει. Ισως γιατι αρχισε να ποτιζει η καρδια της από την απογοητευση και την μοναξια. Μετα αρχισαν τα εντονα γαυγισματα και η επιθετικοτητα σε οποιον εβλεπε. Ισως γιατι ο χωρος που ζουσε ηταν το μονο που ειχε. 
Και εκει θα επεστρεφε αυτος... που θα ερχοταν να την παρει. Γιατι της το υποσχεθηκε...
"Το σκυλι είναι επιθετικο, φιλοξενιες δεν υπαρχουν, θα πεθανει εκει μονη της, τι κακος που είναι κοσμος, αχ το κακομοιρο".
Όχι! Αυτό το σκυλι, αυτό το συνηθισμενο μαυρο σκυλι δεν θα είναι άλλο ένα σκυλι που πεθανε μονο του σε μια ταρατσα!
Γιατι αυτό το σκυλι κολλησε στο μυαλο μου. Και τωρα που ειδα και τα υπεροχα θλιμμενα ματια της καρφωθηκε στην καρδια μου. 

Την λενε Ρακι. Και κανατε λαθος. Δεν εχει ιχνος επιθετικότητας μεσα της. Είναι πολύ τρυφερη και φιλικη με ολους. 
Και είναι μολις 1,5 χρονων μωρο. Δειτε τα ματια της ...απολαυστε την. 
Και αν καρφωθεί και στην δικη σας καρδια τηλεφωνηστε στο 6972297146.
chip 956000001903842

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου