Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Υιοθετείστε τον πανέξυπνο Angelo!

Άντζελο ένα μπόρντερ κόλεϊ, 1,5 έτους!!!
Αναμφίβολα το πιο χαρούμενο και πανέξυπνο πλάσμα για υιοθεσία αυτή τη στιγμή!!! Ένας χαδιάρης, καλόβολος, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ χαρακτήρας, που θα σε αφήσει άφωνο με την εξυπνάδα του! 


Είπαμε... border collie, το πιο έξυπνο σκυλί του κόσμου, σύμφωνα με μελέτες! Λατρεύει να παίζει μαζί σου, να σου φέρνει ότι του πετάς, να σε αγκαλιάζει, να σου δίνει χέρια! Ξέρει βασικές εντολές... αλλά ψάχνει ιδιοκτήτη για να τις εφαρμόζουν παρέα! 
Εκπαιδεύεται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!!! Το μόνο που του μοιάζει δύσκολο είναι να μη θεωρεί τις γάτες παιχνίδι για κυνηγητό!
 

Δε λερώνει ποτέ τον χώρο του! Ψάχνει οικογένεια εντός Αττικής και θα λάτρευε πολύ το σπίτι του να έχει και κήπο για να παίζει και να τρέχει... ανεξαρτήτως βόλτας! Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, η στείρωση και το μικροτσίπ επιβαρύνουν τον νέο κηδεμόνα του.
Αν είσαι έτοιμος να έχεις ένα σκύλο πιο έξυπνο από εσένα... τότε... κάλεσε κι έλα να τον δείς από κοντά, στο 6945795005 Ρίτα
Microchip: 968000010281344

Ένα βιντεάκι του:
https://www.facebook.com/video.php?v=10153530077474554&saved

*Ο Άντζελο είναι αλλεργικός στη σκόνη του περιβάλλοντος, ακολουθεί λοιπόν αγωγή (κάθε 2-3 μήνες αρχικά και μετά κάθε 6 μηνο) με εμβόλιο απευαισθητοποίησης (όπως οι άνθρωποι), για να μη τον πιάνει φαγούρα και ξύνεται. Όποιος τον υιοθετήσει, θα πρέπει να δεσμευτεί οτι θα συνεχίσει τη θεραπεία της αλλεργίας του! ΔΕΝ είναι αρρώστια, ΔΕΝ είναι κολλητικό, ΔΕΝ έχει μεγάλο κόστος. Τον πιάνει φαγούρα μόνο σε περιβάλλον με πολύ σκόνη. Οπότε να φροντίζετε να ξεσκονίζετε... χαχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου