Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Λάρυ από την Αθήνα.

Ο Λάρυ, ακόμα μια ψυχή του δρόμου, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Λ.Μαρκοπούλου στις 11/8/2010.
Από τότε μέχρι σήμερα πέρασε τα πάνδεινα, υπέφερε, πόνεσε και μάλιστα έφτασε μόλις ένα βήμα πριν την θανατηφόρα ένεση. Εν τέλει, αναγκάστηκε να χάσει το πόδι του προκειμένου να σώσει τη ζωή του. Και παρόλες τις αντιξοότητες, τα κατάφερε! 
Ο Λάρυ, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε και τυχερός, αφού ανάμεσα στους αδιάφορους κι ανεύθυνους που συνάντησε στο δρόμο του, οι οποίοι τον άφησαν να υποφέρει και να λοιώνει μέρα τη μέρα, συνάντησε και κάποιους που νοιάστηκαν και φρόντισαν κι έτρεξαν γι’ αυτόν. 
Σήμερα, ο Λάρυ μας δεν θυμίζει σε τίποτα το αγριμάκι που ήταν προ του χειρουργείου. Είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, που προσπαθεί φιλότιμα να ανακτίσει την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους και που έχει όλες τις πιθανότητες με το μέρος του. Αρκεί να βρεθεί η φιλόξενη εκείνη καρδιά, που θα τον κλείσει μέσα της, μέχρι αυτός να κλείσει τα μάτια του για πάντα. Βοηθήστε μας να τον βοηθήσουμε. 
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να του βρούμε την κατάλληλη οικογένεια. Αν μη τι άλλο, του το οφείλουμε! 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955779661 
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΖΩΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου